Leading Christian Resource for Avid Readers, Support New Schools with Every Purchase.

Blendi Fevziu

< Back to author list
Blendi Fevziu
Blendi Fevziu ka lindur me 18 Maj 1969. Ai është drejtues i emisionit Opinion që në 31 Gusht 1997. Është diplomuar për letërsi dhe gjuhe shqipe në Universitetin e Tiranes me 1991. Në vitin 1989 ka qene pjesë e stafit te gazetës Studenti në Universitet. Me dhjetor 1990 dhe shkurt 1991 ka qene pjesëmarrës aktiv i Lëvizjes Studentore që solli ndryshimin e regjimit në Shqipëri. Në 5 Janar 1991 ka qene bashkëthemelues i gazetës Rilindja Demokratike, organi i pare i shtypit te lire pas thuajse 70 vitesh në Shqipëri.
FILTER BY
SORT BY
No results

We couldn’t find a match for these filters.
Please try another choose.

Sign up to the Stevens Books Newsletter

For the latest books, recommendations, author interviews and more

By signing up, I confirm that I'm over 16. To find out what personal data we collect and how we use it, please visit. our Privacy Policy.